Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/load.php on line 651 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/theme.php on line 2241 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Uitleg rubrieken – Landbouw & Machines Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382
Landbouw & Machines

Uitleg rubrieken

Een woordje uitleg over onze rubrieken op deze website.

Updates:

De pagina naam spreekt eigenlijk voor zich. Hier kan u de updates van de voorbije dagen en weken terug vinden.
Door op de foto te klikken word je doorverwezen naar het album waar de nieuwe foto’s zich bevinden van het desbetreffende bedrijf.

Foto’s :

Hier vindt u een alfabetische lijst terug die onderverdeeld is in 4 subrubrieken.
Je kan er de contact gegevens van de bedrijven die wij in actie hebben gezien, als ook hun albums met foto’s er op terug vinden.
Door op de foto te klikken kom je rechtstreeks in het album van het desbetreffende bedrijf.
De subrubrieken zijn de volgende :

– Loonwerkers
– Grondwerkers
– Landbouwers
– Andere

Video :

Af en toe filmen we ook eens een stukje , deze filmpjes worden dan gepubliceerd via youtube en deze kan u dan hier op deze pagina bekijken.

Uitgelicht :

De laatste fotoreeksen bekijken we hier eventjes in detail met wat bijhorende uitleg en eventueel ook nog een kort bijhorend filmfragment.

De Oude Doos :

Dit is slechts een pagina op onze website, maar via de banner op de voorpagina of op de Oude doos pagina, kan je gaan snuffelen in onze doos. Dit is één van onze trotsen.
Op deze website stellen wij oude foto’s ten toon van loonwerkers en landbouwers. De foto’s dateren van net na de tweede wereldoorlog tot de jaren 2000. Verder is er ook nog beeldmateriaal te zien van oude machines, die de dag van vandaag nog steeds aan het werk zijn.
Sedert begin 2012 zijn we ook gestart met oude loonwerkfilms, daar zien we oude films, van begin jaren 70 tot eind de jaren 90.
De oude doos kan u vinden op: http://www.deoudedoos.be

Contact :

Hebt u vragen en / of voorstellen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Op deze pagina vind u onze contactgevens terug.
Als ook een contact formulier waarmee u ons vlot kan bereiken.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382