Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/load.php on line 651 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/theme.php on line 2241 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Wie zijn wij? – Landbouw & Machines Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382
Landbouw & Machines

Wie zijn wij?

 

Maarten Martens:

 

Maarten is geboren in september 1989 en groeide op in Zomergem. Tegenwoordig is hij tewerkgesteld in een Provinciaal Domein in Oost-Vlaanderen. Maarten richtte Landbouw en Machines op destijds, door de grote liefde van landbouwmachines die hij wilde fotograferen.
Gewapend met de camera in de hand en met de fiets trok hij door het hele Meetjesland op zoek naar interessante combinaties.
Tegenwoordig zijn het vooral de oudere machines die hij liever fotografeert voor De oude doos, maar een nieuwtje kan er altijd in!

Davy Tandt:

 

Davy zag in het voorjaar van 1989 het levenslicht en groeide op in het West-Vlaamse Izegem. Tegenwoordig is hij tewerkgesteld in de metaalbouw.
Net zoals Maarten, trekt Davy er regelmatig op uit om landbouwmachines te fotograferen. Naast het fotograferen ervan, houd Davy zich ook bezig met het digitaliseren van oude foto’s en films voor http://www.deoudedoos.be , de website waar Davy elke dag voor in  de weer is.
Zowel Davy als Maarten trekken door het jaar dan nog eens op pad om oude oogstmachines te fotograferen, gaande van maaidorsers tot gras hakselaars en van bietenrooiers tot maïs hakselaars.

Davy Tandt (links) en Maarten Martens (rechts) als organisatoren van de Oldtimer maïs hakseldag 2016 te Oostwinkel.

 photo IMG_1518.jpg

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382