Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/load.php on line 651 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/theme.php on line 2241 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Vaak gestelde vragen – Landbouw & Machines Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382
Landbouw & Machines

Vaak gestelde vragen

U hebt foto’s genomen van ons bedrijf, maar wij vinden deze niet op de website?

Het kan gebeuren dat de foto’s er nog moeten opkomen. Er is altijd een wachttijd, deze kan uiteraad verschillen van de periode. Verder kan het ook zijn dat wij de naam niet weten van U bedrijf, dan plaatsen wij de foto’s in onze map van onbekende landbouwers of loonwerkers. Deze kan u vinden in onze foto albums.
Om een album te vinden kan u rechts in het menu op naam of gemeente zoeken, vindt U het dan nog niet, kan u ook manueel gaan zoeken in onze albums, bovenaan op de menubalk ziet u dan staan ‘Foto’s’ daar kan u de albums allemaal vinden. Indien u ze niet vindt kan u altijd contact opnemen met ons. Meer contactgegevens vindt u op de pagina ‘Over ons’.

Moeten wij betalen voor de foto’s en reclame?

Dit is louter voor ons hobby, wij komen gratis ter plaatse en u hoeft dus niks te betalen.

Kan ik ook foto’s en reclame plaatsen op L&M ?

Begin 2013 hebben wij besloten om geen foto’s van derden meer te gebruiken. We gaan vanaf nu enkel nog onze eigen foto’s op de website plaatsen. We plaatsen geen foto’s van derden meer omdat we willen voorkomen dat er discussie onstaat vanwege de rechten van de foto’s.

Van wie zijn de foto’s op de website?

De foto’s zijn genomen door het team fotografen van Landbouw en Machines.be . Enkel de oude foto’s en films komen van de loonwerkers en landbouwers zelf.

Mag ik foto’s gebruiken van op jullie website?

Wij maken al onze foto’s zelf, het is dan ook tof mocht er ergens foto’s van ons gebruikt worden, dat er op zijn minst de naam van de website of fotograaf bij vermeld wordt.
Uiteraard kan u ook de originele foto’s aanvragen via het e-mailadres van de beheerders. De oude foto’s en films mogen zonder onze toestemming nergens gebruikt worden!

Kunnen jullie foto’s komen nemen op ons bedrijf?

Wij rijden regelmatig rond in onze vaste streken zoals Oost-en West-Vlaanderen en Henegouwen. Wij doen dit enkel als hobby en hebben nog steeds een dagtaak. Na het werk en in verlofperiode maken wij tijd om foto’s te maken, wij kunnen dus niet altijd tijd vrijmaken om foto’s te komen maken.
Neem contact met ons op en wij bekijken de aanvraag.

Ik heb een opmerking of een fout gezien.

Dit kan u altijd melden aan één van de beheerders of deze een e-mail versturen. Vergissen is menselijk en fouten maken ook, wij zetten deze fouten dan zo snel als mogelijk recht. Fouten maken is menselijk, wij trachten ons dan ook zo best mogelijk te informeren.

Hoe kan ik weten dat jullie van L&M zijn?

Wij zullen ons altijd bekend maken dat wij van L&M zijn, we hebben zelf ook promotiekledij, zo kan u ook altijd zien dat we van Landbouw en Machines.be zijn. U kan ook foto’s vinden van ons team bij de rubriek ‘ wie zijn wij ‘. Ons werkterrein is dan ook voornamelijk Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Henegouwen. Enkel Maarten Martens en Davy Tandt, kunnen de naam van Landbouw en Machines.be gebruiken. Wij werken sedert 2013 enkel nog met onze eigen foto’s.

Wat zijn jullie contactgegevens?

U kan deze vinden op de pagina ‘wie zijn wij’, daar vind u telefoonnummers en de e-mailadressen van de eigenaars van L&M .

Waar komen onze foto’s op?

Wij zetten de foto’s op onze Photobucket pagina. Zodra er nieuwe foto’s verschijnen kan u deze zien op de voorpagina of op de pagina Updates. Daar kan u de updates van een gans jaar terug vinden.

Ik heb oude landbouwfoto’s, kunnen deze diene bij jullie?

Begin 2010 is Landbouw en Machines.be een zustersite opgestart, ‘de oude doos’ daar tonen wij vooral oude foto’s en films van loonbedrijven en beeldmateriaal van oude machines die nu nog dienst doen. Wij zijn echter steeds op zoek naar oude foto’s en films. U kan ons deze altijd inscannen en doormailen of u kan contact opnemen met Maarten Martens of Davy Tandt.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382