Deprecated: Required parameter $endpoint follows optional parameter $args in /customers/1/7/a/landbouwenmachines.be/httpd.www/wp-content/plugins/breadcrumb-navxt/class.bcn_rest_controller.php on line 64 De Oude Doos – RETRO OOGSTDAG – LANDBOUWENMACHINES VZW

De Oude Doos

ezgif.com-maker (2)

‘De oude doos’ is een zusterwebsite van Landbouw en Machines.be
Hier brengen we vooral beeldmateriaal van oudere machines, oude foto’s en films van landbouwers en loonwerkers. Ons doel hiervan is om deze prachtige machines en foto’s niet te doen verloren gaan en zodat de bezoekers er evenzeer van kunnen genieten als ons en de eigenaars.

De website wordt beheerd door Davy Tandt. De foto’s zijn vooral van loonwerkers, chauffeurs of landbouwers. Wij bezitten de foto’s niet, maar scannen ze enkel in en plaatsen deze op de website. De originele foto’s komen altijd terug bij de eigenaars.

Niet alleen de oude foto’s plaatsen we op de site, maar we digitaliseren ook oude film beelden. Het gaat hier van gewone videotapes, video bandjes en spoelen. Wij digitaliseren deze beelden zelf en u krijgt achteraf een kopie van de beelden.

Wij zijn echter steeds op zoek naar oude foto’s, videotapes, video8 bandjes en video spoelen met videobeelden zonder geluid van landbouwers en loonbedrijven.

Alle orginele foto’s en alle videobeelden blijven het bezit van de personen of bedrijven, doordat wij van alles een kopie maken. Alle oude videobeelden ongeacht welk medium zetten wij om in dvd. Als gewenst kunnen de bedrijven dan ook een dubbel krijgen van de dvd zodat zij ook weer terug hun oude beelden kunnen bekijken. Oude foto’s scannen we in zodat wij dan een kopie ervan hebben op onze pc.

Tevens zijn wij ook op zoek naar landbouwers die hun gras en mais zelf hakselen en hun granen zelf dorsen en bieten en aardappelen zelf rooien, zodat wij deze machines in actie kunnen fotograferen. Indien u iemand kent, of zelf foto’s ervan wilt, kan u ons altijd contacteren via DavyTandt@hotmail.com